divendres, 21 de desembre del 2012

año nuevo, convenio nuevo.....

Queridos/as compañeros/as, vamos a intentar aclarar algunas dudas que nos han surgido a raíz de las dos nuevas circulares que ha sacado la dirección respecto a la aplicación de la reforma laboral y el R.D. 20/2012.


Es cierto que desde el comité se le pidió a la dirección que no cometiese (a nuestro modo de ver, que no legal) otra vez el error de cuando tomasen la decisión que creyesen oportuna, avisasen a la plantilla y al propio comité con la suficiente antelación para así poder reaccionar si se puede, si no es así, para que así los trabajadores/as de Parcs i Jardins supiesemos con suficiente antelación que es lo que tendríamos que hacer respecto a horarios y demás asuntos que nos afectasen directamente.

Es verdad, nos han avisado, pero no creo que sea en los plazos correctos, ya que han sido lo bastante listos como para hacerlo justo el día antes de comenzar los turnos de permiso por navidad, muy hábiles, si.


Así lo que han conseguido es que de repente se cree una psicosis en la plantilla la mar de agradable para irse uno a pasar unos días con la familia.


Y más cuando en las últimas reuniones de la comisión negociadora se entreveía la posible opción a un desbloqueo del nuevo convenio.


Respecto a la circular del aumento de jornada de trabajo en 2'5 horas semanales: hemos estado negociando con la dirección desde el mes de Junio las posibles maneras de evitar la aplicación de dicho decretazo y viendo como en otros ayuntamientos han hallado la fórmula de hacer esto posible, en todo momento ha quedado bien clara la intención y deseos del comité por llegar a soluciones que no fuesen ningún agravio para la plantilla, pero la dirección nunca estuvo por la labor y se les dieron opciones que creíamos validas y la decisión final es de la dirección y no nuestra y nunca estaremos de acuerdo con una reforma laboral que lo único que hace es empeorar aun más la situación actual de todos y todas.


Con la otra circular, la de las vacaciones, lo único que han hecho ha sido un corta y pega con el articulado del decretazo, pero lo que no han puesto es la parte en al que dice que eso esta abierto a negociación y que de hecho estamos precisamente negociándolo en la actualidad en la comisión de seguimiento y claro esta que no tiene sentido publicar algo antes de tiempo y menos cuando aún no es definitivo, pero si les vale y mucho para crear pólemica entre la plantilla.


Y respecto al convenio, es cierto que se esta viendo una posibilidad por parte de la dirección de llegar a un acuerdo, pero para ello hemos de estar todos unidos y no entrar en el juego que parece que hemos caído en la trampa de la pelea interna entre nosotros o como si dentro del comité hubiese una especie de run run en el que como que da miedo, uno llegara a un posible acuerdo y que no sea todo lo bueno que debería o que si se llega a éste para quien es la medallita, y esto es un gran error, porque si se llega a un acuerdo sin duda será el mejor posible o sepamos lograr, cosa que según van las cosas tampoco es mucho, siempre se pueden sacar un nuevo decreto o reforma que nos funda y punto; y respecto a la medallita, me cago en las medallas, aquí no hay medalla que valga, si sale bien lo habremos conseguido entre todos y para todos.


Y después de este sermón, sólo desear un buen año y feliz convenio nuevo a todos/as.



Companys/es

Un cop més com cada any intentarem informar-vos fent un  balanç de l’actual situació de l’Institut en els següents temes:

-NEGOCIACIÓ DEL CONVENI:

Com ja sabeu, després de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya del passat 14 juny en la que es desestimava la reclamació feta per CGT i CC.OO. i es reafirmava la sentència relativa al caràcter “extraestatutàrio” de l’Acord de Condicions Laborals 2005-2009, des de UGT vam fer una reflexió molt seriosa sobre la situació que ens tocava viure, tant a nivell polític com econòmic, i les alternatives a seguir,  i de forma molt clara las va plantejar en les eleccions sindicals del passat 21 de juny. Fruit d’aquest programa electoral van ser els resultats obtinguts, sent l’únic sindicat que va guanyar tant en vots com en delegats.
Com a conseqüència d’aquests resultats electorals i en continuïtat amb els plantejaments presentats per UGT, la comissió negociadora va orientar els seus plantejaments cap a  un conveni de mínims que  contemplés la readmissió dels acomiadats (ja són al voltant de 14 treballadors), el manteniment de tot el personal eventual i l’activació de nou de la jubilació parcial com a eixos fonamentals.
Cal dir que des del passat mes d’octubre l’actitud dins del si de la taula de negociació ha variat positivament,  iniciant-se una nova etapa fora del immobilisme inicial en la que es veuen possibilitats reals d’arribar a acords.

-APLICACIÓ DE LAS MESURES DEL GOVERN I DEL REIAL DECRET LLEI 20/2012 DE 13 DE JULIOL:

En quan a les retallades que des del govern central i municipal i des de la pròpia Direcció de l’Institut ens volen imposar, des del comitè d’empresa estem intentant que aquestes mesures s’adaptin tot el que sigui possible a les adoptades en el recent Preacord aprovat per referèndum  a l’Ajuntament de Barcelona en temes tant importants com els següents:

-Recuperació de la paga extra de Nadal: amb l’avançament voluntari de les pagues fins al 2015.
-Millores en les situacions de baixes per I.T.: 100% en la primera baixa durant el període d’un any natural, en intervencions quirúrgiques sense hospitalització etc...
-Vacances: gaudiment de manera fraccionada de 7 dies dels 22 dies de vacances anuals, compensació dels dissabtes festius més 2 dies addicionals...
-Llicències i permisos: consideració d’absències justificades un màxim de 48 hores dues vegades a l’any sempre que es justifiquin mèdicament.
-Increments salarials: Importants increments econòmics que caldrà intentar adaptar al sistema retributiu de l’Institut.

-En quan a l’aplicació de la jornada de 37,5 hores setmanals, el Comitè ha deixat clar la seva total disconformitat amb l’aplicació  d’aquesta mesura, tot i això està intentant que en cas que la Direcció decideixi la seva aplicació, aquesta sigui la menys perjudicial per al treballador (15 minuts a l’inici i 15 minuts al final de jornada).

Des de UGT us animem a continuar lluitant pels nostres drets i a no donar res per fet, els resultats de les passades eleccions a Catalunya han obert noves vies i possibilitats per arribar a acords, entre tots hem d’aconseguir superar aquesta duríssima etapa malgrat les intencions privatitzadores que té l’actual govern municipal.

Salutacions cordials


Secció Sindical UGT
Parcs i Jardins

BONES FESTES I BON ANY NOU

PD. Com cada any per aquestes dates  fem arribar a tots els nostres afiliats i afiliades una participació d’1€ en el número  51197 de la loteria de Nadal que es cel·lebrarà el proper 22 de desembre de 2012. 

divendres, 30 de novembre del 2012

en el ayuntamiento hay dinero!!!

L’AJUNTAMENT DE BARCELONA PRORROGA EL SEU CONVENI FINS AL 2015 


Como noticia así por si sola no parece mucho, pero en relidad si que podría serlo.

Como bien sabeís estamos inmersos en la negociación de un nuevo convenio dentro de Parcs i Jardins, y uno de los escollos mas grandes es el eterno discurso de la crisis y ese cinturón que cada vez nos hemos de apretar más y más y bla bla bla.

Desde la dirección de Parcs i Jardins se nos dice que como la situación es la que es y estamos como estamos (solo para lo que les conviene), pero que harán lo mismo que se haga en el ayuntamiento, es decir, que se aplique de igual manera adaptandolo al convenio de Parcs i Jardins y no de manera más retrictiva, que es lo que esta intentando hacer ahora la dirección en la acutalidad

Si en el ayuntamiento han llegado a un acuerdo en Parcs i Jardins también se puede.

dimecres, 28 de novembre del 2012

pesebre 2012

Lo primero dar la gracias a todos los asistentes a la inaguración del paesebre, a los copañeros/as de Parcs i Jardins y de las distintas empresas de la Coordinadora Municipal de Barcelona que asistimos el lunesa ala tarde a la pza Sant Jaume


Ha sido un éxito y repito un éxito la inaguración del Belen de este año, y lo fúe incluso antes antes de comenzar, y cuando decimos esto cuando estaba prevista la acción revendicativa a la tarde y el señor alcald de Barcelona D. Xavier Trias a miedeo de recibir una acogida muy similar, por no decir iugual a la del año pasado, ha decidido hacer una inaguración del Belen a escondidas y de secreto, por la mañana y el solito sin nisiquiera avisar a la prensa, la foto públicada en los periódicos locales es la proporcionada por el gabinete de prensa del propio ayuntamiento, ya que no se atrevieron a avisar a nadie y hacrloen secreto por miedo a las posibles reacciones de los compañeros/as de Parcs i Jardins; recordemos lo q ue les ocurrió el año pasado.


Aún así decidimos relizar nuestra ya tradicional inaguración del pesebre, este año h asido si cabe mas divertida y original que nunca y como prueba nos remitiremos a la prensa ofidial que nos han llegado a contabilizar hasta 300 asistentes a la concentración de plaza Sant Jaume.


Aqui os enseñamos  unas ciuantas fotos de lo ocurrido y los enlances a las distintas webs de prensa en los que se recoge lo ocurrido.
 noticias a BTV
reseña de: el periodico
reseña y vídeo de: la vanguardia

dissabte, 24 de novembre del 2012

URGENT: UGT i CCOO signen un preacord amb l’Ajuntament de Barcelona

Després de dies de negociacions i d’acostament de posicions, les seccions sindicals d’UGT i CCOO han signat un preacord amb l’Ajuntament de Barcelona en relació a la paga de Nadal, el tema de baixes laborals, gaudi de dies festius, la pròrroga del present conveni i altres aspectes que, ambdós sindicats, valoren de forma positiva.

Aquest preacord serà sotmès a referèndum del conjunt de la plantilla municipal de l’Ajuntament del cap i casal el proper dijous, dia 29 de novembre.

Secció Sindical d'UGT.

dimarts, 20 de novembre del 2012

UNIÓ GENERAL DE TREBALLADORS DE CATALUNYA

SECCIÓ SINDICAL AJUNTAMENT DE BARCELONA

UGT INFORMA 4ta MESA GENERAL NEGOCIACIÓ (19/11/2012)
...

" PROPOSTA AVANÇAMENT PAGUES "

Aquest matí i després de més de 1.30 hores de reunió entre la representació dels treballadors formada per: UGT-CCOO-CGT-ASI-SAPOL, amb el gerent de RR.HH de l’Ajuntament, l’administració formula les següents propostes:

1.- Que durant la primera setmana de gener de 2013, s’anticiparia la paga extra del mes de juny i s’avançaria la de Nadal del mateix any al mes de juny. Aquest sistema s’efectuaria fins a finals del 2015. De caràcter voluntari. S’ exclou al personal docent, el qual està afectat pel pacte d’ homologació.

2.- Millores sobre el Real Decret 20/2012 en la gestió de les ITS, vacances, permisos. Amb la creació d’una comissió de millores del Decret de baixes, per dur a terme un estudi per tal d’introduir possibles modificacions.

3.- Un nou catàleg dels llocs de treball per millorar aspectes d’ ordenació, selecció, provisió i ordenació. Carrera professional, vertical i horitzontal.

4.- Fer extensiva la vigència de l’actual conveni fins l’any 2015. Pròrroga de l’ actual Conveni a tres anys.

L’ administració ens emplaça a una reunió el proper dimecres 21 i el divendres 23 per a mirar de tancar un acord.

Valoració Sindical per part de la UGT

Entenem que malgrat no és el que reivindiquem sobre la recuperació de la paga de Nadal, s’està produint un pas endavant que possibilitaria poder cobrar-la a principis de gener, tal i com se’ns demana majoritàriament des de la plantilla. Ara bé, és evident que aquesta solució trasllada la incertesa de la pèrdua de la paga, a l’any 2015.

Però òbviament no tant sols ens preocupa la paga de Nadal, sinó que des de la UGT seguim reclamant millores en les retribucions de les baixes, premis d’antiguitat que gaudíem fins ara, o en llicències relacionades amb la conciliació familiar, aspectes que queden greument afectats pel Decret ,així com l’exclusió del personal docent.

La UGT mantenim l’exigència que l’Ajuntament abans de res, pagui als seus treballadors tot allò a que es va comprometre al darrer conveni que vàrem signar, com el mòdul de carrera, l’equiparació i l’homologació tant en GU com en SPEIS, les places de promoció interna que encara no ha ofert, etc, i d’aquesta manera estableixi el marc de confiança necessari per poder arribar a acords creïbles amb els treballadors Municipals.

Requerim a l’Alcalde Trias, un com més el compromís del dia 1 d’agost amb tots el sindicats. RECLAMEM L’ACOMPLIMENT ECONÒMIC I SOCIAL DEL CONVENI AMB FORMULES IMAGINATIVES I INTEL.LIGENTS.

US MANTINDREM INFORMATS !!!!!

dilluns, 19 de novembre del 2012

diumenge, 18 de novembre del 2012

divendres, 16 de novembre del 2012

14 N: 1.000.000 de peresones al carrer

Benvolguts i benvolgudes,

Des de la secció sindical de UGT de Parcs i Jardins us volem fer arribar el nostre agraïment perquè la jornada de vaga general del 14N ha estat un èxit.


La Vaga General ha tingut un objectiu clar: protestar contra les polítiques d’austeritat extrema que s’imposen a Europa, que no fan més que enfonsar-nos en una crisi cada cop més profunda i que suposen greus retallades de drets socials i laborals.


Tingueu clar que aquest objectiu ha estat assolit i, com a conseqüència d’aquesta mobilització internacional i de la vaga general a l’Estat espanyol, s’han produït les primeres reaccions des de les institucions europees.

Això ha estat possible gràcies a la vostra tasca, l’esforç especial que heu fet en les diferents assemblees i l’alt compromís que heu demostrat amb la nostra organització.

La secció  sindical de UGT de Parcs i Jardins agraeix i valora la resposta de tots i totes, ja que heu fet un exercici de responsabilitat durant la jornada de Vaga General; els uns garantint els serveis mínims essencials i els altres exercint, sense por, el vostre dret de vaga.






Els piquets informatius han assegut tot un èxit, han recorregut tota la ciutat i em constatat el seguiment massiu de la petita empresa, molts i molts petits negocis han secundat la Vaga General i a cada carrer mes i mes gent ha estat incorporanse al piquet de cada barri, sense incidències violentes i si un moviment revindicatiu que ha acabat traduït en una multitudinaría manifestació.


La jornada del 14N ha culminat amb grans manifestacions a diferents indrets de Catalunya; en total més de 1.150.000 persones han sortir al carrer i han dit prou a les polítiques suïcides dels governs de l’Estat i de Catalunya. Esperem que hagin pres nota del clamor social i corregeixin les seves polítiques inútils econòmicament i injustes socialment.


El 14N, ha estat un dia històric en la defensa dels nostres drets.
   Som mes i mes forts, es el nostre moment

dimarts, 13 de novembre del 2012

diumenge, 11 de novembre del 2012

Parcs i Jardins
També t’afecta!

PUNTS DE TROBADA DELS PIQUETS INFORMATIUS
DE PARCS I JARDINS 7:30H

Parc de la Ciutadella
Centre Manteniment Canyelles
Torrent de l’Olla
Viver Tres Pins


Posteriorment, i després de visitar els centres propis de Parcs i Jardins, cada grup s’incorporarà als piquets de cada barri. Degut als problemes de transport que es preveuen, es recomana acudir al punt de trobada més pròxim al domicilio.

13 h. Concentració de Piquets en Pl. Universitat .

14 h. Dinar al Parc de la Ciutadella. Punt de trobada: Glorieta de la Música a la Pl. de la Cascada.

El personal de Parcs i Jardins que vulgui afegir-se, només cal que dugui el dinar i la beguda, i ganes de compartir una estona de descans.

18 h. Manifestació a la Pl. Catalunya.
Punt de trobada de Parcs i Jardins: front al BBVA, a las 17:45 h.

14 de Novembre

Vaga General

dissabte, 10 de novembre del 2012

UGT signa un preacord a TMB-Autobusos que possibilita el retorn de la nòmina retallada

Els afiliats i les afiliades de la UGT votaran aquest preacord en referèndum el proper dilluns, en dues assemblees
La secció sindical de la UGT de Catalunya, juntament amb els sindicats SIT i ACAT, ha signat un preacord a TMB-Autobusos que obre la porta al retorn de les quantitats que l'empresa retallarà segons l'aplicació del RD 20/2012 del Govern Estatal (que se'ls aplica com si fossin empleats públics, tot i que no ho són, vulnerant així el seu dret a la negociació col·lectiva).
El preacord assolit permet recuperar les quantitats sostretes: part de la nòmina i la paga de Nadal. s'avançaran les pagues extra dels anys 2013 i 2014, i es preveu que al primer trimestre del 2015 es reguli la situació i es retorni la paga extra sostreta aquest 2012.
Aquest preacord serà sotmès a referèndum el proper dilluns,12 de novembre, en dues assemblees d’afiliats i afiliades de la UGT, a les 10 hores i a les 16 hores.

divendres, 9 de novembre del 2012

exito 8 noviembre

gracias a todos 
 
Gracias a todos/as los que estuvimos en la manifestación de ayer.
 
 
Fúe un éxito de manifestación en la que no solo estaba Parcs i Jardins, si no que estuvimos representados todos los componentes de la Coordinadora y gracias a ellos por asistir tanto a la manifestación de la tarde si no que tambíen nos acompañaron en la cacerolada de la mañana, no nos conformamos solo con hacer ruido, si no que con los compañeros de la Coordinadora le dimos la vuelta al ayuntamiento.
 



 
El día de ayer fúe un muy buen aviso de lo que le puede esperar al señor alcade el 14 N.
 
 
Si seguimos así, demostrando nuestra fuerza, unidos podremos conseguir que este ayuntamiento de marcha atras a su política de destructiva y antisocial a la que nos estan intentando someter.
 
 

   juntos ganaremos
el 14N podemos parar la reforma laboral
todos a la calle!!! 

dimecres, 7 de novembre del 2012

movilizaciones 8 noviembre

Recordaros lo importante que es que todos podamos asistir a la asamblea de mañana, para así después acudir en grupo a la plaza sant jaume a darles una buena cacerolada a la panda de impresentables del ayuntamiento y mas tarde a las cinco de la tarde acudir a la manifestación con la que pretendemos paralizar Barcelona y demostrar una vez mas  la fuerza de todos y digo todos porque esta vez no estamos solo parcs i jardins, somos mas.

Manifestación conjunta y unitaria, unitaria por que también la convoca, ademas de parcs i jardins, la Coordinadora de treballadors/es del sector públic de Barcelona y conjunta por que coincidiremos con los trabajadores de la Generalitat con los que nos manifestaremos juntos.

                          seremos muchos, ruidosos, fuertes y vamos a parar esta ciudad.

                              que la gente se entere bien de lo que ocurre en Barcelona
RESOLUCIÓ D’ADHESIÓ A LA VAGA GENERAL 14N


El  Comitè d’Empresa del d’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona, reunit en Comissió Permanent el 5 de novembre de 2012, davant les polítiques de retallades socials i supressió de drets de les treballadores i treballadors decretats pels Governs central i autonòmic ha acordat,

DONAR RECOLZAMENT A LA CONVOCATÒRIA DE VAGA GENERAL DEL PROPER 14 DE NOVEMBRE DE 2012, en el marc de la unitat sindical i amb el suport de les organitzacions socials que s'apleguen en la Plataforma Prou Retallades perquè

  • A Catalunya i Espanya després de dos anys de polítiques de retallades i ajust tenim més atur, més pobresa, més precarietat laboral i més desigualtats.

·         Les polítiques que estan aplicant els governs de PP i CiU són totalment injustes per a la majoria de la població i inútils per sortir de la crisi. Mentre es troben fàcilment solucions per resoldre la fallida del sistema financer, es retallen recursos per a les polítiques socials i s'està creant una situació d'exclusió social que afecta cada vegada a una major part de la ciutadania. Els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2013 en són un clar exemple, prioritzant el pagament dels interessos i continuant amb l’estratègia d’afebliment de l’Estat de Benestar.

·         A Parcs no som aliens a les retallades del Govern central ni a les del de Catalunya. Veiem com minven els nostres drets: acomiadaments del personal eventual, congelació i reducció del salari durant tres anys, augment de la jornada, eliminació de les ajudes quan s'estigui de baixa, permisos, progressives externalitzacions, intenció de modificar els nostres estatuts per aplanar el camí cap a la privatització, ...

·         I això sembla ser només el principi. Cada dia el Govern del PP està aprovant i anunciant noves mesures que empitjoren les nostres condicions de vida. Una prova d'això és la llei aprovada recentment que facilita l'acomiadament massiu del personal laboral de les empreses públiques i les intencions del govern de restringir i endarrerir l'edat de les jubilacions.

  • Hi ha alternatives i recursos suficients per dur-les endavant, però cal canviar les polítiques a Catalunya, Espanya i Europa.

Per tot això exigim a les institucions europees i als governs català i espanyol un canvi en les actuals polítiques d’austeritat extrema i retallades, injustes per a la major part de la població i que debiliten l’economia.



A Barcelona a 5 de novembre de 2012

dilluns, 5 de novembre del 2012

divendres, 2 de novembre del 2012

El Govern dona llum verda als EROs a les administracions públiques Imprimira/e
Publicat al BOE núm. 261 del 30 d'octubre de 2012, Reial Decret 1483/2012 , de 29 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament dels procediments d'acomiadament col · lectiu i de suspensió de contractes i reducció de jornada, es considerava com a causa d'acomiadament col · lectiu ara aquest requisit es facilita encara més en rebaixar el llistó del 5% anual.

El reglament afecta el col · lectiu conegut com a personal laboral contractat, uns 700.000 empleats, segons el Ministeri d'Administracions Públiques, i als assalariats d'empreses amb més del 50% del capital públic, un grup d'uns 140.000 treballadors.
flexa_abajo.gif

A més de la definició de les causes dels acomiadaments col · lectius en l'Administració, el reglament també aclareix com s'han de desenvolupar els expedients de regulació d'ocupació, siguin del tipus que siguin (acomiadaments col · lectius, suspensions temporals d'ocupació, reducció de jornada i sou) . Es detalla la documentació que les empreses han de presentar per justificar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) o s'obliga a que en el temps obligat de negociació (un mes en les empreses de més de 50 treballadors) hagi almenys tres reunions entre els representants dels treballadors i l'empresari.

Tal com avançava la setmana passada la Federació de Serveis Públics d'UGT, el Govern ha aprovat ràpidament la norma una vegada passades les eleccions autonòmiques de Galícia i País Basc. El sindicat va denunciar que, segons estableix el Reglament, quan l'Administració de torn opta per aplicar un acomiadament col · lectiu, la seva aprovació és pràcticament immediata. Mentre en el sector privat permet un cert marge per atenuar mitjançant la negociació les possibles conseqüències de l'acomiadament, en el sector públic s'estableix la presumpció que, com qui acomiada és una administració pública, l'acomiadament resulta inevitable tal qual.

Per tant, la norma fixa un procediment a seguir, però per aconseguir un fi prèviament determinat: l'acomiadament. Hi ha, segons UGT, un acarnissament del Govern amb el personal laboral del sector públic, en impedir legalment l'aplicació de mesures menys perjudicials per a l'ocupació com els ERE o la reducció de jornada.

La intenció del Govern no és, en cap cas, gestionar de millor manera els serveis públics, sinó la retallada d'ocupació de la manera més barata possible. Així es desprèn del Pla Nacional de Reformes que l'Executiu va enviar a Brussel · les, on es va marcar com a objectius la reducció de l'Administració Pública, l'eliminació d'empreses públiques i l'acomiadament de treballadors públics. Per tant, conclou el sindicat, aquest Reial decret és una eina de la qual es dota per dur a terme el seu

dijous, 1 de novembre del 2012

dimecres, 31 d’octubre del 2012

jornadas unitarias

COORDINADORA DE TREBALLADORS/ES DELS SERVEIS PÚBLICS MUNICIPALS DE BARCELONA (TSPMB)
COORDINADORA DE TREBALLADORS/ES DELS SERVEIS PÚBLICS MUNICIPALS DE BARCELONA (TSPMB)
JORNADA DE LLUITA DIA 08 DE NOVEMBRE
(modificada data, previsió anterior) Per causes sobrevingudes (idoneïtat del dia de la setmana i per coincidir amb manifestacions dels treballadors/des de la Generalitat, cosa que donarà més impacte públic), s’ha acordat avançar la data inicialment prevista com a jornada de lluita (dia 9 de novembre) al DIA 8 DE NOVEMBRE Actes d’assistència comuna del dia 8-N 9:30 hores, a la plaça Sant Jaume:
CASSOLADA (protesta amb estris sonors)
En aquest acte es requereix la presència de tots els delegats i delegades de tots els sindicats de la Coordinadora i de tots els treballadors/es que, per treballar la tarda del dia 8, no puguin assistir a la manifestació general de la tarda. També dels que, en funció dels seus horaris hi puguin donar suport i dels que, en virtut d’assemblees pròpies de les seves empreses, se’ls habiliti temps laboral. 17:30 hores, a Pau Clarís/Córcega (Seu de CiU)
MANIFESTACIÓ GENERAL DE TOTS ELS TREBALLADORS/ES DE TOTS ELS ÀMBITS MUNICIPALS DE BARCELONA
17:30 h. Inici Concentració: PAU CLARIS/CÒRSEGA
Pau Claris/Mallorca - Delegació Govern
Plaça Urquinaona
Via Laietana
Jaume I
19:00 h. (aprox.) PLAÇA SANT JAUME
Sens perjudici d’aquests actes comuns, cada empresa haurà de promoure iniciatives particulars, en funció de les seves especificitats.
Barcelona, 24 d’octubre de 2012
JORNADA DE LLUITA DIA 08 DE NOVEMBRE
(modificada data, previsió anterior) Per causes sobrevingudes (idoneïtat del dia de la setmana i per coincidir amb manifestacions dels treballadors/des de la Generalitat, cosa que donarà més impacte públic), s’ha acordat avançar la data inicialment prevista com a jornada de lluita (dia 9 de novembre) al DIA 8 DE NOVEMBRE Actes d’assistència comuna del dia 8-N 9:30 hores, a la plaça Sant Jaume:
CASSOLADA (protesta amb estris sonors)
En aquest acte es requereix la presència de tots els delegats i delegades de tots els sindicats de la Coordinadora i de tots els treballadors/es que, per treballar la tarda del dia 8, no puguin assistir a la manifestació general de la tarda. També dels que, en funció dels seus horaris hi puguin donar suport i dels que, en virtut d’assemblees pròpies de les seves empreses, se’ls habiliti temps laboral. 17:30 hores, a Pau Clarís/Córcega (Seu de CiU)
MANIFESTACIÓ GENERAL DE TOTS ELS TREBALLADORS/ES DE TOTS ELS ÀMBITS MUNICIPALS DE BARCELONA
17:30 h. Inici Concentració: PAU CLARIS/CÒRSEGA
Pau Claris/Mallorca - Delegació Govern
Plaça Urquinaona
Via Laietana
Jaume I
19:00 h. (aprox.) PLAÇA SANT JAUME
Sens perjudici d’aquests actes comuns, cada empresa haurà de promoure iniciatives particulars, en funció de les seves especificitats.
Barcelona, 24 d’octubre de 2012