divendres, 16 de novembre del 2012

14 N: 1.000.000 de peresones al carrer

Benvolguts i benvolgudes,

Des de la secció sindical de UGT de Parcs i Jardins us volem fer arribar el nostre agraïment perquè la jornada de vaga general del 14N ha estat un èxit.


La Vaga General ha tingut un objectiu clar: protestar contra les polítiques d’austeritat extrema que s’imposen a Europa, que no fan més que enfonsar-nos en una crisi cada cop més profunda i que suposen greus retallades de drets socials i laborals.


Tingueu clar que aquest objectiu ha estat assolit i, com a conseqüència d’aquesta mobilització internacional i de la vaga general a l’Estat espanyol, s’han produït les primeres reaccions des de les institucions europees.

Això ha estat possible gràcies a la vostra tasca, l’esforç especial que heu fet en les diferents assemblees i l’alt compromís que heu demostrat amb la nostra organització.

La secció  sindical de UGT de Parcs i Jardins agraeix i valora la resposta de tots i totes, ja que heu fet un exercici de responsabilitat durant la jornada de Vaga General; els uns garantint els serveis mínims essencials i els altres exercint, sense por, el vostre dret de vaga.






Els piquets informatius han assegut tot un èxit, han recorregut tota la ciutat i em constatat el seguiment massiu de la petita empresa, molts i molts petits negocis han secundat la Vaga General i a cada carrer mes i mes gent ha estat incorporanse al piquet de cada barri, sense incidències violentes i si un moviment revindicatiu que ha acabat traduït en una multitudinaría manifestació.


La jornada del 14N ha culminat amb grans manifestacions a diferents indrets de Catalunya; en total més de 1.150.000 persones han sortir al carrer i han dit prou a les polítiques suïcides dels governs de l’Estat i de Catalunya. Esperem que hagin pres nota del clamor social i corregeixin les seves polítiques inútils econòmicament i injustes socialment.


El 14N, ha estat un dia històric en la defensa dels nostres drets.
   Som mes i mes forts, es el nostre moment