dimarts, 20 de novembre del 2012

UNIÓ GENERAL DE TREBALLADORS DE CATALUNYA

SECCIÓ SINDICAL AJUNTAMENT DE BARCELONA

UGT INFORMA 4ta MESA GENERAL NEGOCIACIÓ (19/11/2012)
...

" PROPOSTA AVANÇAMENT PAGUES "

Aquest matí i després de més de 1.30 hores de reunió entre la representació dels treballadors formada per: UGT-CCOO-CGT-ASI-SAPOL, amb el gerent de RR.HH de l’Ajuntament, l’administració formula les següents propostes:

1.- Que durant la primera setmana de gener de 2013, s’anticiparia la paga extra del mes de juny i s’avançaria la de Nadal del mateix any al mes de juny. Aquest sistema s’efectuaria fins a finals del 2015. De caràcter voluntari. S’ exclou al personal docent, el qual està afectat pel pacte d’ homologació.

2.- Millores sobre el Real Decret 20/2012 en la gestió de les ITS, vacances, permisos. Amb la creació d’una comissió de millores del Decret de baixes, per dur a terme un estudi per tal d’introduir possibles modificacions.

3.- Un nou catàleg dels llocs de treball per millorar aspectes d’ ordenació, selecció, provisió i ordenació. Carrera professional, vertical i horitzontal.

4.- Fer extensiva la vigència de l’actual conveni fins l’any 2015. Pròrroga de l’ actual Conveni a tres anys.

L’ administració ens emplaça a una reunió el proper dimecres 21 i el divendres 23 per a mirar de tancar un acord.

Valoració Sindical per part de la UGT

Entenem que malgrat no és el que reivindiquem sobre la recuperació de la paga de Nadal, s’està produint un pas endavant que possibilitaria poder cobrar-la a principis de gener, tal i com se’ns demana majoritàriament des de la plantilla. Ara bé, és evident que aquesta solució trasllada la incertesa de la pèrdua de la paga, a l’any 2015.

Però òbviament no tant sols ens preocupa la paga de Nadal, sinó que des de la UGT seguim reclamant millores en les retribucions de les baixes, premis d’antiguitat que gaudíem fins ara, o en llicències relacionades amb la conciliació familiar, aspectes que queden greument afectats pel Decret ,així com l’exclusió del personal docent.

La UGT mantenim l’exigència que l’Ajuntament abans de res, pagui als seus treballadors tot allò a que es va comprometre al darrer conveni que vàrem signar, com el mòdul de carrera, l’equiparació i l’homologació tant en GU com en SPEIS, les places de promoció interna que encara no ha ofert, etc, i d’aquesta manera estableixi el marc de confiança necessari per poder arribar a acords creïbles amb els treballadors Municipals.

Requerim a l’Alcalde Trias, un com més el compromís del dia 1 d’agost amb tots el sindicats. RECLAMEM L’ACOMPLIMENT ECONÒMIC I SOCIAL DEL CONVENI AMB FORMULES IMAGINATIVES I INTEL.LIGENTS.

US MANTINDREM INFORMATS !!!!!