divendres, 1 de març del 2024

Carta exigint més comunicació

 

Una vegada posada en marxa l’operatiu de reg per la tarda, des de UGT trobem a faltar informació concreta de l’operatiu.


Aquesta observació també l’hem manifestat a la Direcció de Serveis Generals, que va emetre el seu comunicat amb dades que són de la seva competència.


Creiem que la manca de informació amb dades i explicacions concretes, crea incertesa i neguit entre la plantilla, genera incomprensió del què s’està fent i això acaba derivant en un descontent i una desconfiança cap a les ordres rebudes per part dels comandaments i sobre l’efectivitat de l’operatiu en si.


A això s’ha d’afegir el fet, que alguns companys ( concretament de tones) se’ls ha denegat la sol·licitud del gaudi de vacances, no entenent el per què, doncs han rebut com a única resposta, que “això ve de dalt”.


Si el que es vol és fomentar la participació, implicació dels treballadors /es, cridar a la responsabilitat i adquirir compromís, hem de constatar que la manca d’explicacions i informació, no és la millor manera per aconseguir-ho.


Per tant des de UGT exigim que s’obri un espai de comunicació entre la Direcció de Conservació i la plantilla.

Que aquest espai s’inicii amb el seguiment de l’efectivitat de la mesura aplicada per la sequera, donant dades especifiques sobre les feines realitzades i fent un reconeixement a l’esforç i la feina que s’está duent per part de tota la gent de territori.


UGT creiem que aquesta nova via de comunicació amb tota la plantilla, mitjançant els mitjans dels que es disposa (correu electrònic i/o telegram) disiparia dubtes, possibles suspicàcies i/o rumors que es generen actualment i que posen en qüestió, contínuament les decissions que es prenen des de conservació i les diferents Àrees que la composen. 


I si aquesta nova manera de comunicació té una continuïtat en el temps, seria una manera de millorar l’organització, doncs mitjançant la comunicació i la transparència es recuperaria la confiança en els comandaments i es reforçaria el sentiment de pertinença que actualment i per les circumstàncies, està força malmés.


No voldríem acabar sense Agraïr l’esforç i dedicació que s’està fent per part de tothom, doncs som conscients de la dificultat de l’organització de l’operatiu, així com el seu desplegament.


Atentament:

Secció Sindical UGT de I.M.Parcs i Jardins de Barcelona