dissabte, 8 de juliol del 2023

AVANÇAR O RETROCEDIR. TU DECIDEIXES

El passat dijous 06/07/23 la CGT, recolzada per la INTERsindical, decideixen (una altra vegada més) trencar amb la unitat del Comitè, per convocar una vaga UNILATERAL i deixant un altre cop a la plantilla sense poder decidir.

(L'altre vegada va ser la denúncia del convemi, aquesta mobilitzar-se "per la calor").

Durant el transcurs de la vaga hi havia organitzat un acte protesta per denunciar públicament la repressió sindical, que segons les dues delegades sancionades, han patit darrerament.

Val a dir que la participació va ser MOLT BAIXA  a jutjar per les dades facilitades per la Direcció:


De 969 persones, 47 van fer vaga (un 4,85% del total de la plantilla) I d'aquestes 35 van ser homes i 12 dones.

Aquesta és la resposta que ha donat la plantilla davant del sindicalisme que practica la CGT i que la INTERsindical copia i recolza.

La plantilla sembla ser que fuig del sindicalisme alarmista que només busca els titulars sensacionalistes amb la única finalitat de fer-se veure i alimentar el conflicte sense buscar solució.

Hi ha certes estratègies sindicals que poden distorsionar la realitat de Parcs i Jardins, davant de l'opinió pública. GENERAR OPINIONS entre la ciutadania, pot acabar EMBRUTANT el nom de l'Institut de Parcs i Jardins  i el nostre prestigi com a servei públic.

Només es pot revertir aquesta tendència, triant quin tipus de sindicalisme volem, que ens representi.

Si el sindicalisme alarmista i de fals control, que  TRENCA LA UNITAT del Comitè, posa constantment la traveta a les negociacions, no signa cap acord i amb la Direcció com a única beneficiària.

O pel contrari, el sindicalisme que es serveix del diàleg per aconseguir millores i preservar drets, però que NO LI TREMOLA EL POLS en cridar a la mobilització, quan les negociacions no funcionen i es posa en joc el benestar de la plantilla.

UGT ho tenim clar, doncs som un sindicat honest que treballa per aconseguir millores per tots els col·lectius de la plantilla, que dialoga, negocia, lluita i denuncia quan és necessari. I QUE VETLLA per l'acompliment de les normatives existents.

A Parcsi i Jardins estem portant a terme totes aquestes activitats sindicals, des del segle passat. No en va, som el sindicat més antic de la Península fundat l'any 1888 i amb 134 anys d'història AL SERVEI DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES.

No voldríem acabar el comunicar sese fer esment a la repressió sindical que  CGT diu estar patint. Des de UGT, s’ha valorat tota la informació rebuda al respecte i hem decidit esperar a la resolució judicial, per posicionar-nos en ferm, públicament.

Per últim, ens agradaria deixar clar que tenim per costum CONTRASTAR tota informació que arriba a les nostres mans i que després traslladem, a la plantilla.


Moltes gràcies pel vostre temps.





SEGUIM FORTES I FORTS!!!