dimecres, 30 de novembre del 2022

INTERSINDICAL, CGT I EN PERE DEL LLOP.

 Companyes i companys, 

Aquets dies estan sent decissius per tota la plantilla. Totes les seccions sindicals estant expressant el seu neguit envers la continuació del conveni.

Doncs bé, és hora que afegim més llum a la foscor. 

CGT i INTERSINDICAL, segueixen insistint que han denunciat conveni sense passar per assemblea perquè no hi havia temps. 

Doncs us hem de dir que l'anterior conveni (2011-2015) va ser passat per assamblea amb data 15/11/2015 i prorrogat una primera vegada i passat per assemblea i denunciat el 28/11/2017 una segona vegada.

Aquesta vegada s'ha denunciat unilateralment sense passar per assemblea el 9/11/22.

Són faves comptades.

Val a dir també que la resta de seccions sindicals ( UGT-USOC -CCOO) que SÍ CREIEM en la UNITAT del Comitè d'Empresa, seguim esperant la proposta de plataforma que ens han de presentar la INTERSINDICAL i la CGT, per poder donar el vist i plau com a Comitè d'Empresa i poder iniciar així les negociacions de conveni. Doncs al nostre entendre, han de ser aquestes dues seccions sindicals les que LIDERIN  al ser les promotores de la denuncia. 

I ja que havent manifestat que hi ha molts temes a negociar i que han quedat endarrerits i pendents de tractar, estaria bé que ens ho comuniquessin a la resta, no? 

Doncs sorpresa !!!! A dia d'avui NO s'han posat en contacte amb la Secretaria del Comitè ni han fet cap gest d'intentar-ho. 

No diuen que DENUNCIAR ÉS NEGOCIAR? Doncs de moment el seu "ESPERIT NEGOCIADOR" no es veu per enlloc. 

Ens al contrari, es limiten a repetir falsetats, per veure si així és converteixen en veritat.

 I companyes i companys, qui tingui una mica de cultura general, aquesta estratègia propagandística de dir 1000 vegades una mentida per a que es converteixi en veritat, ja sabem qui la va inventar.


Però a UGT sabem que no se us enganya tan facilment i sabeu que en realitat la CGT i INTERSINDICAL estan escenificant el conte d'en PERE i el LLOP.

Moltes gràcies per la vostra paciència i el vostre temps.





SEGUIM FORTES I FORTS!!!