dimecres, 30 de novembre del 2022

INTERSINDICAL, CGT I EN PERE DEL LLOP.

 Companyes i companys, 

Aquets dies estan sent decissius per tota la plantilla. Totes les seccions sindicals estant expressant el seu neguit envers la continuació del conveni.

Doncs bé, és hora que afegim més llum a la foscor. 

CGT i INTERSINDICAL, segueixen insistint que han denunciat conveni sense passar per assemblea perquè no hi havia temps. 

Doncs us hem de dir que l'anterior conveni (2011-2015) va ser passat per assamblea amb data 15/11/2015 i prorrogat una primera vegada i passat per assemblea i denunciat el 28/11/2017 una segona vegada.

Aquesta vegada s'ha denunciat unilateralment sense passar per assemblea el 9/11/22.

Són faves comptades.

Val a dir també que la resta de seccions sindicals ( UGT-USOC -CCOO) que SÍ CREIEM en la UNITAT del Comitè d'Empresa, seguim esperant la proposta de plataforma que ens han de presentar la INTERSINDICAL i la CGT, per poder donar el vist i plau com a Comitè d'Empresa i poder iniciar així les negociacions de conveni. Doncs al nostre entendre, han de ser aquestes dues seccions sindicals les que LIDERIN  al ser les promotores de la denuncia. 

I ja que havent manifestat que hi ha molts temes a negociar i que han quedat endarrerits i pendents de tractar, estaria bé que ens ho comuniquessin a la resta, no? 

Doncs sorpresa !!!! A dia d'avui NO s'han posat en contacte amb la Secretaria del Comitè ni han fet cap gest d'intentar-ho. 

No diuen que DENUNCIAR ÉS NEGOCIAR? Doncs de moment el seu "ESPERIT NEGOCIADOR" no es veu per enlloc. 

Ens al contrari, es limiten a repetir falsetats, per veure si així és converteixen en veritat.

 I companyes i companys, qui tingui una mica de cultura general, aquesta estratègia propagandística de dir 1000 vegades una mentida per a que es converteixi en veritat, ja sabem qui la va inventar.


Però a UGT sabem que no se us enganya tan facilment i sabeu que en realitat la CGT i INTERSINDICAL estan escenificant el conte d'en PERE i el LLOP.

Moltes gràcies per la vostra paciència i el vostre temps.





SEGUIM FORTES I FORTS!!!

dijous, 17 de novembre del 2022

Les màscares cauen

El passat dimarts 15/11/2022 va tenir lloc l'assemblea general de Parcs i Jardins i on

UGT va seguir demostrant que som un sindicat que treballa per tota la plantilla, de fet, a la secció som 4 delegats i 2 pertanyem al Grup d’OFICIS, i 2 al d'OFICINES

Tothom sabem que TOTES LES FEINES tenen la seva penositat i les seves avantatges. De fet moltes companyes que treballem al carrer ni boges voldríem estar tancades en una oficina, no? Ni voldríem les responsabilitats que han d’assumir algunes tècniques o RT, oi? 

Els signants del conveni, UGT, USOC i CCOO, tot i tenir les nostres diferències, hem estat TREBALLANT i hem arribat a ACORDS QUE JA QUEDEN DINS DEL CONVENI (tal com recull l'Article 8 de l'actual conveni).


Pels qui no ho sabeu, el CONVENI ES VA VOTAR EN ASSEMBLEA GENERAL. Per tant NO ENTENEM, a què es refereixen, quan diuen que es negocia sense tenir en compte ni a l’assemblea ni a la plantilla. Com tampoc entenem PER QUÈ HAN DECIDIT DENUNCIAR CONVENI, SENSE TENIR EN COMPTE NI A L'ASSEMBLEA ni a la resta del Comitè d'Empresa. I és curiós que diguin que el Comitè no vol fer assemblees quan CGT i INTERSINDICAL han denunciat sense passar per assemblea. 

LA NEGOCIACIÓ ÉS UN PROCÉS EN EL QUAL 2 O MÉS PARTS INTENTEN ARRIBAR A UN ACORD, INTERCANVIANT INFORMACIÓ I ACCEPTANT COMPROMISOS. 

Però per la INTERSINDICAL i la CGT, DENUNCIAR ÉS NEGOCIAR. 

Quan durant 26 MESOS després de la pandèmia UGT, CCOO i USOC HEM ESTAT NEGOCIANT TEMES PENDENTS DE CONVENI i de RLT, arribant a NOUS ACORDS, a alguns dels quals la INTERSINDICAL S’HA ABSTINGUT i la CGT, NI HA SIGNAT, NI S'HA ADHERIT.

Si detecten algun problema, no deixen que es solucioni. S’avancen al que passarà, abans d'aplicar  possible solució i quan hi ha una solució, la critiquen. Doncs us hem de dir que davant de problemes complexos, no existeixen solucions senzilles.

Per tant, no sabem quin és el seu objectiu, ni què pretenen.

INTERSINDICAL I CGT HAN DENUNCIAT EL CONVENI DE MANERA UNILATERAL. 

I nosaltres voldríem saber PER QUÈ HO HAN FET SENSE FER LA CONSULTA A LA PLANTILLA? PER QUÈ S’HAN SALTAT AQUEST PAS? 

Han comentat que LA SEVA AFILIACIÓ AIXÍ HO HA DECIDIT, però no han esperat a fer el debat corresponent dintre del COMITÈ, i el què és més important, NO HO HAN PASSAT PER L' ASSEMBLEA!!!!! 

Quan molts companys i companyes, NO ESTAN AFILIADES a cap sindicat. Han VETAT la veu i l’opinió de la plantilla i NO HAN DONAT OPCIÓ a que la resta de seccions sindicals EXPOSIN a TOT EL PERSONAL, el seu posicionament sobre la CONTINUÏTAT del conveni.

Conveni al que la INTERSINDICAL ES VA AFEGIR, DESPRÉS DE LES ELECCIONS SINDICALS DEL 2020.  

Conveni que L’ASSEMBLEA DE TREBALLADORES VA VOTAR A FAVOR, però que la CGT NO VA SIGNAR.

Però en canvi SÍ RECONEIX, PER PODER-LO DENUNCIAR.

De fet la plataforma a la que van fer referència, és la del CONVENI 2018/2022, QUE NO HAN SIGNAT. ( Bé, en realitat porten 2-3 convenis, SENSE SIGNAR).

I en tot cas amb la plataforma, que PRESENTIN INTERSINDICAL I CGT, tocarà NEGOCIAR TOT EL CONVENI. 

NO CALIA DENUNCIAR TOT EL CONVENI per tractar els temes que estant PENDENTS DE NEGOCIAR doncs aquestes estan recollits en la DISPOSICIÓ ADICIONAL 6 de l'ACTUAL CONVENI. (el que CGT i la INTERSINDICAL han denunciat en la SEVA TOTALITAT i de forma UNILATERAL.

NO ÉS JUST NI DEMOCRÀTIC QUE UN GRUP MINSO DE PERSONES DECIDEIXIN EL FUTUR DE 1000.

Arrel d'això es plantegen algunes preguntes: 

Quan arribi el moment de signar conveni, HO FARAN?? EL SIGNARAN??

A ON ENS PORTARAN la CGT i la INTERSINDICAL?  Quin és el PROJECTE que tenen? 

Quins SÓN ELS PASSOS a seguir? Tenen realment VOLUNTAT per NEGOCIAR quan NO HO HAN FET en 26 mesos?

A UGT sabem que  TAMPOC CAL DENUNCIAR conveni per INCREMENTAR PLANTILLA ni fer campanya contra els polítics de l’Ajuntament. En realitat portem demanant plantilla des del 2010, INDEPENDENTMENT del color que hi ha a L’Ajuntament de Barcelona.

UGT ja vam publicar en la darrera entrada del nostre blog, que ara per ara, la única mobilització amb sentit, és la de demanar més personal, per incrementar plantilla. 

Si la INTERSINDICAL i LA CGT volen més plantilla, PER QUÈ no s’afegeixen a la campanya que UGT i CCOO fa mesos que estem portant a terme??

Com a servei essencial que som i ja que estan incrementant les zones verdes com a solució, per reduir l’impacte del canvi climàtic a les ciutats, SI ÉS NECESSARI SORTIREM AL CARRER I FAREM MOBILITZACIONS PER DEMANAR MÉS PLANTILLA

Cal assegurar l’entrada de personal públic, tal com recull els nostres ESTATUTS, doncs només així es garanteix la continuïtat del servei públic i per tant així garantim el nostre FUTUR. 

 Va finalitzar l'assemblea i no vam obtenir resposta de PER QUÈ HAN DENUNCIAT EL CONVENI SENSE  CONSULTAR A LA PLANTILLA? I seguim sense saber-ho.
En tot cas es va poder veure les contradiccions que CGT i la INTERSINDICAL presenten en el seu discurs i en la seva "feina" sindical: TOT PER LA PLANTILLA, PERÒ SENSE LA PLANTILLA. 

També sembla ser que no tinguin en compte, que els treballadors i les treballadores de Parcs i Jardins tenim memòria i sabem llegir. 

Ara ens hauríem de preguntar qui són els SINDICATS "VENDE OBREROS"

Per fí cauen les màscares.

 

 

 


 


Seguim fortes i forts!!!!