dijous, 23 de desembre del 2021

Resum de l'any 2021

 

Benvolguts i benvolgudes companys i companyes,

l'any s'acaba i des de la secció sindical UGT volíem fer una petita reflexió del que ens ha suposat aquest any 2021 i que volem compartir amb tots i totes vosaltres.

El fet més important a destacar és: que el Comitè no té Presidència.

Sembla ser que encara hi ha latent un pols d'opinions, dintre del Comitè d'Empresa, sobre qui hauria d'agafar aquesta "Gran responsabilitat".
Evidentment, ser el/la representant dels treballadors i treballadores de l'I.M.Parcs i Jardins comporta gran responsabilitat i portar a terme, una sèrie de funcions, que a una Secció Sindical en concret (la que va guanyar en oficis) no els interessa desenvolupar, ja que la seva estrategia consisteix en anar en contra de tothom i de tot el que es diu  i agafar la Presidència els hi desmuntaria el seu discurs de falsa lluita pels interessos de la plantilla.

Després hi ha  altres seccions que segueixen amagats darrere del discurs: que la plantilla ha parlat i ha escollit un canvi i que per tant fan un pas al costat.

Ara només cal esperar aviam si el 6 de Gener del 2022, els Tres Màgics d'Orient porten nous aires de canvis d'opinió dintre del Comitè d'Empresa, doncs cal recordar una carta que va enviar el Gerent a tota la plantilla on esmentava un Pla de Xoc i altres propostes.
Ens agradaria saber quines propostes són, no?
Però per saber-ho, primer s'hauria de passar per la constitució d'un Comitè d'Empresa que defensi la Unitat.

Un altre fet important són la posada en marxa de tots els processos de Promoció Interna ( Expertesa del verd: Encarregat/da i Responsable Territorial) i els altres processos que s'han dut a terme mitjançant circular i presentació de sol·licituds (poda, conductor/a de jardineria, xofers, encarregat tones de nit....)  i de l'OPO de 76 d'auxiliars de jardineria, ja iniciada, amb la prova de coneixements generals realitzada i també l'OPO de 16 Operari/a del verd de la que s'espera la publicació de la llista provisional d'admesos/es.
Però el regal més gran de tots ens l'ha portat el Tió  que "ens ha cagat" : El Proyecto de Ley para medidas urgentes para la reducción de la temporalidad en e el empleo público. ha estat aprovada pel Senat però cal que sigui publicada al B.O.E per a que sigui efectiva.

Aquesta proposta permetrà la regularització mitjançant concurs de mèrits i/o concurs oposició de tot el personal interí que treballa a l'administració pública.
rebem amb gran alegria aquesta proposta, doncs ens permetrà trobar la manera de regularitzar a tots i totes les companyes interines que treballen a l'Institut.
Si ets interí/na i vols més informació sobre el tema et recomanem t'uneixis al nostre canal de telegram UGT Parcs i Jardins, mitjançant l'enllaç que adjuntem a continuació:

https://t.me/+RqGnyIQZP7VkZWZk

Doncs per la nostra part res més a dir, segurament ens deixem un munt de coses per explicar però ho anirem fent regularment pels nostres canals informatius de les Xarxes socials: en el nostres Blogs de La auleta digital https://t.me/+RqGnyIQZP7VkZWZk i Digitalis purpurea https://t.me/+RqGnyIQZP7VkZWZk
i twitter @UGTParcsiJardi i al canal de telegram  UGT Parcs i Jardins https://t.me/+RqGnyIQZP7VkZWZk.
Així doncs si vols mantenir-te informat/da no dubtis a seguir-nos.

Us deixem la nostra felicitació de Nadal.

Molta salut a tots i a totes!!!! 
 
 
 

 

 
 
 
 
Seguim Fortes i Forts!!!