diumenge, 29 de maig del 2022

SIGNAR ACORDS ÉS MILLORA DE FUTUR.

El darrer dijous 26/05/22 es van aprovar per fí les 51 places sol·licitades que formaven part del procés d’estabilització.

Aquestes 51 places sumades a les 54 de l’any 2018 donaran l’oportunitat a 105 persones amb contracte de interinatge a obtenir contracte laboral fix, mitjançant concurs de mèrits.

En l’anterior publicació van explicar breument com es portaria a terme aquest procés.

A UGT treballem en ferm, per les millores laborals de tota la plantilla, i hem de dir que hem estat liderant aquest procés d’estabilització, des de finals del 2021 i les altres seccions sindicals han anat a remolc.

Mentre altres seccions sindicals organitzaven i/o secundaven vagues sense cap motiu aparent, que el de demanar per demanar i el d’exigir quelcom no contemplat per llei. I ara s’afegeixen al carro del pla d’estabilització atorgant-se medalles que s’inventen i treient pit, tot fent alarde de la seva puresa sindical, mentre critiquen a d’altres per voler que se’ls reconegui els esforços realitzats.

I és mitjançant propostes molt populistes (gens ajustades a la realitat), opinions esbiaixades, consignes contundents i escampall d’informació no contrastada, que acaben convencent a algunes persones, tot aprofitant el grau d’emprenyamenta general. I de pas menystenen a les seccions sindicals, que negocien acords que representen una millora per tothom.


Des de UGT sabem, que per molt que treballem, consultem, contrastem informació, assistim a reunions (dintre i fora de l’horari laboral), realitzem propostes, defensem posicionaments... fem el que fem, sempre se’ns veurà com la secció sindical del trifachito, que és una traïdora a la classe obrera i llepaculs de l’empresa.

Sabem que el nostre esforç per aconseguir millores per tothom, serà invisible a ulls de la plantilla i quedarà amagat darrera d’excuses i falsos arguments, d’alguna que altra secció sindical, que sovint cauen en contradiccions entre el que diuen què fan i el què realment fan.

UGT ha signat els acords de Gestió de Bosses, Mèrits i Reconeixement de Lliscaments i ha estat d’acord en la creació d’alguns nous llocs de treball. I ara seguim treballant per arribar a tancar els acords sobre Teletreball, Vigilància, Ornamentació, Forestals i de nous llocs de treball com Agents del verd i Administratiu/va especialista.

Som una secció sindical que treballem per a tothom i no només per als nostres afiliats i afiliades.

És per això que oferim el nostre acompanyament sindical a tota persona que estigui afectada pel pla d’Estabilització, ja sigui afiliat/da nostre o no estigui afiliada a cap sindicat. 

Per fer-ho podeu escriure un correu a: ugt.parcsijardins@gmail.com o mitjançant un whatsapp al número : 680 603 181.

I acabarem el nostre escrit per informar-vos, que atès que un company està realitzant un curs de nivell de català, ens hem assabentat per ell, dels canvis que han hagut a l’hora de la realització del pagament de la matrícula dels cursos de nivell de català, en breu presentarem una proposta, sol·licitant la col·laboració de la Direcció de Parcs i Jardins, per a afrontar la despesa econòmica que suposa la realització dels cursos de català del Consorci de Normalització Lingüística.


Moltes gràcies per la vostra atenció i fins la propera.