dimarts, 16 de novembre del 2021

DE OPO'S I PROMOCIONS INTERNES

Companys i companyes, 

 aquí estem de nou! 

Aquesta vegada és per fer-vos un petit resum del calendari de promocions internes i OPO's que es duran a terme al nostre estimat Institut.

 Avui 16/11/21 han començat les esperades Promocions Internes de 32 places Expertesa del verd i Serveis Auxiliars.

 La secció Sindical de la UGT es presentava com a observadora sindical suplent d'aquest procés, però finalment UGT ha estat l'encarregada, com a representant sindical, de vetllar pel procès de les proves, (la persona delegada com a titular, de la INTERSINDICAL-CSC li ha estat impossible assistir per trobar-se de baixa per intervenció quirúrgica).

El matí ha transcorregut sense incidències notables, recordem que avui es realitzaven les proves: Prova de Coneixements generals i primera part de l'exercici de competències (Test psicotècnic de Competències).

Els i les aspirants han tingut diverses opinions sobre les dificultats de les proves. Però en general han sortit contentes. 

Des d'UGT us donem molts ànims i us desitgem molta sort a tots i totes.

El proper dijous 18/11/21 es continua amb la promoció interna de 12 places en el subgrup de Pràctic/a del verd i Serveis Auxiliars per al lloc de treball Responsable Territorial, i també es duran a terme les proves de: Prova de Coneixements generals i primera part de l'exercici de competències que correspon en realitzar El test psicotècnic de Competències. 

També desitgem molta sort als i les aspirants. 

I pel que fa a les OPO'S: el proper dia 11/12/21 s'iniciarà la primera prova de la convocatòria OPO de 76 places del subgrup d'Auxiliar del verd o serveis auxiliars 1r i 2n any (69 en torn general i 7 del torn d'integració) 

El dia 3 de Desembre es publicarà la convocatòria a la seu electrònica: 

https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/convocatoria/auxiliar-de-jardineria -- 

 Convocatòria OPO de 16 places d'Operari del verd o serveis Auxiliars (10 places torn d'integració i 6 al torn general) 

Període d'inscripció del 12 de novembre a l'1 de desembre de 2021 us adjuntem l'enllaç a la seu electrònica, allà trobareu les bases en format de lectura fàcil, les sol·licituds a omplir: 

https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/convocatoria/auxiliar-de-jardineria -- 

 Aquí l'enllaç al material d'estudi: 

https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/qui-som/empreses-i-organismes-autonoms/institut-municipal-de-parcs-i-jardins/materials-estudi/operari-verd


 Per últim informar-vos que s'està fent recerca de personal pels següents destins: 

2 vacants destí forestal tres turons (finalitza avui 16/11/21) 

Encarregats/des de tones de nit (fins 30/11/21) 

Personal de Tasques de Poda (fins 1/12/21) 

Com podeu veure novembre està resultant ser un mes "mogudet" i pel que es veu desembre no pararà la cosa.

Esperem que tot aquest moviment de promocions i OPO, serveixi per convèncer a totes aquelles persones que menyspreen el conveni actual, que els ACORDS i el CONVENI, SÍ SERVEIXEN.

I per a que aquelles altres persones, que darrera d’un fraudulent discurs de canvi, continuen amagant-se darrera d’un fals victimisme, que utilitzen com a eïna per crear confusió i generar el malestar entre la plantilla, vegin que les propostes en les que participa i recolza l’UGT, tenen com a objectiu, seguir avançant.

Des de la Secció Sindical d'UGT celebrem aquest darrer impuls de final d'any, pel que fa a moviment de personal, sabem que la pandèmia ha canviat els ritmes i terminis de la nostra vida i també la de l'Institut.

I agraïm l'esforç de tot el personal administratiu i tècnic, de tots els àmbits i departaments implicats, que ha participat i ha fet possible aquesta re-activació de tots els processos esmentats.

Moltes gràcies a tots i a totes!!

👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽


 Seguim forts i fortes!!!!