dijous, 28 d’octubre del 2021

RESPOSTA AL COMUNICAT INTERN EMÈS PEL GERENT

Bones companys i companyes! 

us exposem aquí la carta que la secció sindical d'UGT ha enviat com a resposta, al comunicat intern que va emetre el Gerent de Parcs i Jardins, el Sr. Francesc Jimenez Gusi, el passat dia 5 d'octubre de 2021.

En comptes d'anar analitzant punt per punt, hem volgut donar una resposta més general, tot plantejant la nostra preocupació envers el futur de la plantilla.

Us deixem aquí una còpia de la carta, per a que la pugueu llegir i fer les vostres pròpies valoracions.

Salut i lluita!!!!

 



 

 

 


 


Tornem a la càrrega

 
TORNEM A LA CÀRREGA!!          


 
Bentornats i bentornades companys i companyes! 
 Han estat temps difícils amb la gran pandèmia que tot ho ha capgirat i per si fos poc al Comitè seguim sense presidència. 
Aquest fet serveix com excusa per aturar les negociacions i les possibles propostes per a fer progressos en matèria de conveni. 
Però sembla ser que es comença a veure la llum al final del túnel. 
Només podem dir que estem contents i contentes de tornar i que ho volem fer amb energies renovades, per seguir informant a la plantilla del que s'està coent a Parcs I Jardins. 
Ho farem amb aquell esperit que ens caracteritza, donant el nostre punt de vista que de vegades serà  crític o sabrà donar reconeixement, sempre i quan correspongui. 
Però sense oblidar ni perdre de vista el nostre principal objectiu: el benestar de la plantilla.
 
Així doncs ens alegra tornar a estar amb tots i totes vosaltres i us deixem amb la propera entrada que és la carta que ha donat com a resposta, la nostra humil secció sindical, al comunicat emès pel Gerent de Parcs i Jardins el passat 5 d'octubre de 2021.
Doncs, no deixeu de fer una ullada al pròxim post
i una altra vegada i de nou us diem:
 
 BENTORNATS I BENTORNADES!!!!!!!