dilluns, 2 d’octubre del 2017

JORNADA DE MOVILIZACIONES 3 DE OCTUBRE

En protesta por los hechos ocurridos en Catalunya en el dia de ayer,el Comité de empresa se adhiere a las movilizaciones.
Convocamos a la plantilla a la concentración jardinera convocada por el comité, que tendra lugar en la pl.St. Jaume a las 11:00 en la esquina con calle libreteria.

ATURADA DE PAÍS



Desde la secció sindical de la UGT de Parcs i Jardins compartim l'indignació pels fets succeïts ahir ,i us animem a participar a la jornada de protestes de demà.

 Us anirem informant de les convocatòries.

Aqui teniu el COMUNICAT de la FeSP-UGT davant la desproporcó i brutalitat de les actuacions policials d'ahir i desprès de la reunió de La Taula de la Democràcia.

dijous, 28 de setembre del 2017

Manifest de la Taula per la democràcia

40 entitats de la societat civil constitueixen la Taula per la Democràcia com a resposta unitària en defensa d’institucions i els drets.
Llegiu el Manifest.

dimecres, 19 de juliol del 2017

MANIFEST DEL PERSONAL DE MANTENINENT DE LES JARDINERES DE LA CIUTAT DE BARCELONA

Els treballadors i treballadores de les empreses adjudicatàries del servei de manteniment de les jardineres de Barcelona exposen la seva situació. Aqui teniu el  MANIFEST

Si us voleu adherir ho podeu fer a tarvés d'aquest correu electrònic: NOUCOMITE2016@gmail.com
o en aquesta web : https://www.change.org/p/ajuntament-de-barcelona-condiciones-dignas-para-los-trabajadores-as-de-los-cet-contratados-por-el-aj-de-barcelona?recruiter=746515255&utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp