dilluns, 27 de febrer del 2012




                                                  NO A LA REFORMA LABORAL 29 FEBRERO


























































dimecres, 15 de febrer del 2012

                                               NO A LA REFORMA LABORAL INJUSTA

dimarts, 7 de febrer del 2012

Companys i companyes, aquesta setmana, la Direcció de l'Institut ha acomiadat a una nova treballadora, i ja van cinc a Parcs i Jardins, en continuïtat amb la seva política de disminució de plantilla, deteriorament i privatització del servei. Igualment, hi ha 6 persones amb dret a jubilació parcial i que, havent-la sol·licitat, la Direcció els hi nega, fet que suposa que 6 persones de la borsa que estan a l’atur, no poden accedir al seu lloc de treball.
És per això que des del Comitè d'Empresa volem convocar a tots els treballadors i treballadores de l'Institut a manifestar el seu rebuig i lliurar un document dirigit als responsables polítics a la seu de CiU (C/ Còrsega, 331-333) el proper dijous 9 de febrer a les 17:30 hores.

dijous, 2 de febrer del 2012


                                                                   Dimite el gerente de Medi Ambient


El gerent de Medi Ambient de Barcelona, Jordi Campillo, plega i serà rellevat d'aquí a pocs dies a petició pròpia, segons ha pogut saber El Punt Avui. Fonts municipals van matisar que Campillo no ha dimitit, sinó que “ha demanat un canvi” –per motius no aclarits– i que continuarà “dins l'estructura gerencial” municipal, sense precisar si això vol dir que assumirà una altra gerència.
Campillo va entrar en l'estructura directiva del consistori el 2003 com a gerent de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins, i des del 2007 era el responsable de l'àrea de Medi Ambient. Tot i ser considerat afí als ecosocialistes, és un dels alts càrrecs que l'alcalde Xavier Trias va decidir no rellevar.